/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Bărbat de 52 de ani găsit mort într-o gospodărie din Hîncești. Construcția în care se afla a luat foc

missing
14 aprilie 2021, ora 10:22

Un bărbat de 52 de ani a fost găsit mort într-o construcție dintr-o gospodărie din localitatea Drăgușeni, raionul Hîncești, care a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit noaptea trecută, în jurul orei 23:00.   

Potrivit primelor informații, focul a izbucnit în interiorul unei gospodării. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:00.

La fața locului au intervenit două echipe de pompieri.

Pompierii spun că incendiul ar fi izbucnit din cauza imprudenții în timpul fumatului.

În acest sens, salvatorii îndeamnă oamenii să respecte regulile antiincendiare și să evite fumatul în locuințe. De la începutul anului curent, în Republica Moldova au avut loc 541 de incendii în care au decedat 47 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram