/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Descoperire macabră într-un apartament din Capitală. Un bărbat a fost găsit strangulat

missing
14 aprilie 2021, ora 08:44

Descoperire macabră într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei. Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost găsit strangulat. Potrivit poliției, tragedia ar fi avut loc marți seara, 13 aprilie, într-un apartament de pe bulevardul Moscova.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat pentru tv8.md cadavrul bărbatului a fost găsit chiar de mama tânărului, care a și alertat poliția.

„La fata locului polițiștii au stabilit ca este vorba de un bărbat în vârsta de 30 de ani, care locuia pe adresa respectiva împreuna cu mama, care a si făcut apelul la politie. Din declarațiile femeii, fiul acesteia ar fi suferit de câteva luni de depresie”, a menționat ofițera de presă.

La examinarea de către medicul legist, alte semne de moarte violenta nu au fost depistate. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei și ce l-ar fi făcut pe bărbat să recurgpă la acest gest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram