Declară salariile de la Parlament, compensații și îndemnizații. Este vorba de deputata Partidului „Șor” Violeta Ivanov, care a menționat în declarația sa de avere pentru anul trecut că familia ei deține și șase conturi bancare.  

În declarația sa de avere, Ivanov mai declară că anul trecut a obținut un venit de aproximativ 217 778 de lei din salariul de deputată,  iar valoarea compensațiilor și îndemnizațiilor de la Parlament, în posesia cărora a intrat, se ridică la peste 210 mii de lei.

Totodată, deputata menționează că familia sa a obținut un venit de 100 de mii de lei din vânzarea unei motociclete. Mai mult, în declarație se regăsește doar un apartament în valoare de 445 de mii de lei, dobândit în anul 2017.

În bugetul familiei deputatei s-au mai vărsat alte aproape 200 de mii de lei, care constitui salariile membrilor familiei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!