/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Peste 210 mii de lei din compensații și îndemnizații de la Parlament. Averea declarată de deputata Ivanov 

missing
14 aprilie 2021, ora 15:49

Declară salariile de la Parlament, compensații și îndemnizații. Este vorba de deputata Partidului „Șor” Violeta Ivanov, care a menționat în declarația sa de avere pentru anul trecut că familia ei deține și șase conturi bancare.  

În declarația sa de avere, Ivanov mai declară că anul trecut a obținut un venit de aproximativ 217 778 de lei din salariul de deputată,  iar valoarea compensațiilor și îndemnizațiilor de la Parlament, în posesia cărora a intrat, se ridică la peste 210 mii de lei.

Totodată, deputata menționează că familia sa a obținut un venit de 100 de mii de lei din vânzarea unei motociclete. Mai mult, în declarație se regăsește doar un apartament în valoare de 445 de mii de lei, dobândit în anul 2017.

În bugetul familiei deputatei s-au mai vărsat alte aproape 200 de mii de lei, care constitui salariile membrilor familiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram