/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/Horoscop 14 aprilie/ Taurii sunt foarte motivați să câștige mai bine, dar nu știu cum să facă acest lucru

missing
14 aprilie 2021, ora 08:19

Horoscop 14 aprilie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 14 aprilie 2021: Este o zi care vine cu un dinamism pozitiv și o dorință de a recupera pierderile din ultima vreme, mai ales cele din relațiile cu apropiații. Va fi mai simplu, dar nu va fi mai ușor decât altădată.

Horoscop Taur – 14 aprilie 2021: Ești foarte motivat să câștigi mai bine, deși nu știi exact cum să faci acest lucru. Un indiciu important ar fi să te bazezi, în primul rând, pe tine și să îți valorifici talentele.

Horoscop Gemeni – 14 aprilie 2021: De la tine poate porni o inițiativă care are șanse să devină de pomină în cercul de prieteni sau în legătură cu o rudă apropiată. Este de ajuns să fii sincer și să gestionezi corect tensiunile care apar.

Horoscop Rac – 14 aprilie 2021: Este o zi care îți poate aduce în dar o revelație, ca răspuns la întrebarea ta, rostită sau nu, despre care domeniu e mai important, familia sau evoluția profesională.

Horoscop Leu – 14 aprilie 2021: Cele mai bune planuri pentru azi sunt cele care includ și o anumită doză de neprevăzut. Asta nu înseamnă că te așteaptă surprize neplăcute, dimpotrivă.

Horoscop Fecioară – 14 aprilie 2021: Se poate contura o soluție salutară pentru una dintre cele mai presante probleme și asta te va ajuta să-ți recapeți, măcar în parte, încrederea în bunul mers al unor situații.

Horoscop Balanță – 14 aprilie 2021: Poți primi un semn bun de departe, de la o persoană sau prin faptul că ajungi la o informație care te ajută să-ți schimbi gândurile și atitudinea față de anumite probleme.

Horoscop Scorpion – 14 aprilie 2021: Ai un plan secret pe care încerci să-l pui în aplicare împreună cu cineva din familie. Problema e că nu e de ajuns curajul, care nu-ți lipsește, e nevoie și de o planificare atentă.

Horoscop Săgetător – 14 aprilie 2021: Poți primi un răspuns pozitiv la o solicitare adresată unui partener important sau ai putea ajunge la o înțelegere cu un apropiat, într-o problemă care te-a consumat mult.

Horoscop Capricorn – 14 aprilie 2021: Interesul pentru problemele de la serviciu poate duce la o scădere a tensiunii din familie, iar acesta nu poate fi decât un lucru bun, chiar dacă e de scurtă durată.

Horoscop Vărsător – 14 aprilie 2021: Ești pe drumul cel bun într-o nouă relație sentimentală sau descoperi cât de multe ai în comun cu actualul partener. Orice ar fi e un lucru bun, așa că la finalul zilei vei avea motive de bucurie.

Horoscop Pești – 14 aprilie 2021: Poți ajunge la o concluzie deosebit de constructivă împreună cu o persoană din familie. Orice decizie care va apărea datorită acestei înțelegeri va avea o bază solidă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram