Un moldovean în vârstă de 26 de ani, anunțat în căutare internațională în Franța, a fost reținut de poliția din Italia în timp ce încerca să revină în Moldova prin intermediul unei curse Parma-Chișinău.

Potrivit presei italiene, sâmbătă, 10 aprilie, polițiști de serviciu de pe aeroportul din Parma, în timpul controalelor la frontieră, tânărul a fost arestat.

Bărbatul, care urma să ajungă în Republica Moldova, a fost identificat ca fiind în căutare în Franța, fiind suspectat pentru furt și pentru că a evadat din închisoarea Périgeux în luna februarie.

După ce ar fi fugit din închisoarea din sudul Franței, bărbatul devenise fugar, iar pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare pentru. Moldoveanul se află acum în închisoare la dispoziția Autorității Judiciare și urmează să fie extrădat în Franța.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!