Un caz tragic a avut loc în seara zilei de 13 aprilie în orașul Bender, regiunea transnistreană. Un adolescent de 17 ani s-a înecat în râul Nistru. Salvatorii s-au deplasat la fața locului pentru a identifica trupul neînsuflețit al minorului, însă acțiunile deocamdată nu s-au soldat cu vreun rezultat. 

Oamenii legii spun că în acea seară un grup de tineri a decis să se odihnească pe malul râului. La scurt timp, adolescentul de 17 ani s-a alăturat grupului. Însă, nu a stat mult timp la mal, s-a dezbrăcat și a plecat să înoate.

Din nefericire, la șapte metri distanță de țărm, acesta a început să se înece. Au fost oamenii care l-au observat cum se zbătea în apă, au sărit în ajutor, dar nu au reușit să-i salveze viața.

În prezent, salvatorii încearcă să identifice trupul neînsuflețit al minorului. Scafandrii cercetează, la o adâncime de opt metri, fundul râului. Operațiune este îngreunată de apa tulburată și curenții puternici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!