/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Caz tragic în Bender. Un adolescent de 17 ani s-a înecat în râul Nistru

missing
15 aprilie 2021, ora 11:26

Un caz tragic a avut loc în seara zilei de 13 aprilie în orașul Bender, regiunea transnistreană. Un adolescent de 17 ani s-a înecat în râul Nistru. Salvatorii s-au deplasat la fața locului pentru a identifica trupul neînsuflețit al minorului, însă acțiunile deocamdată nu s-au soldat cu vreun rezultat. 

Oamenii legii spun că în acea seară un grup de tineri a decis să se odihnească pe malul râului. La scurt timp, adolescentul de 17 ani s-a alăturat grupului. Însă, nu a stat mult timp la mal, s-a dezbrăcat și a plecat să înoate.

Din nefericire, la șapte metri distanță de țărm, acesta a început să se înece. Au fost oamenii care l-au observat cum se zbătea în apă, au sărit în ajutor, dar nu au reușit să-i salveze viața.

În prezent, salvatorii încearcă să identifice trupul neînsuflețit al minorului. Scafandrii cercetează, la o adâncime de opt metri, fundul râului. Operațiune este îngreunată de apa tulburată și curenții puternici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram