/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cum vor activa cimitirele din Capitală de Paștele Blajinilor, precizări de la primarul Ceban

missing
15 aprilie 2021, ora 14:52

Anul acesta, cimitirele din Capitală vor fi închise de Paștele Blajinilor. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei după ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău.

„Porțile cimitirelor vor fi deschise pe o perioada determinată 8-17, dar vor fi închise de Paștele Blajinilor. Cei care vor să vină să facă curat la morminte să o facă până sau după Paștele Blajinilor”, a declarat Ceban.

La 31 martie, Comisia pentru Situații Excepționale a instituit stare de urgență pe teritoriul întregii țări, pe o perioadă de 60 de zile. Starea de urgență prevede mai multe restricții, inclusiv regim special de circulație în timpul nopții pentru locuitorii de la Chișinău și cei de la Bălți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram