/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

IMPORTANT. Elevii școlilor din Capitală revin la ore cu prezența fizică. Clasele vizate

missing
15 aprilie 2021, ora 14:37

Începând de luni, 19 aprilie, elevii din Chișinău din clasele I, IV, V, IX, XII, revin la ore cu prezență fizică. O decizie în acest sens a fost luată la ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău, a anunțat primarul Ion Ceban.

Potrivit primarului, elevii școlilor de artă vor reveni atât pentru activitățile individuale, cât și pentru cele de grup. Iar în școlile cu profil sportiv urmează să fie permise antrenamentele nu doar a loturilor naționale, dar a tuturor loturilor care se pregătesc de competiții.

Școlile din Chișinău au trecut în regim online de pe data de 22 martie curent, după ce pe data de 20 martie a fost prelungită starea de urgență din sănătate publică.

Tot atunci, s-a decis ca grădinițele să rămână active.

Decis: Toate școlile din Chișinău trec în regim online din 22 martie

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram