Protest în fața Curții Constituționale (CC), acolo unde în acest moment se decide dacă Parlamentul poate fi dizolvat sau nu. Zeci de persoane s-au adunat astăzi în fața Înaltei Curți care examinează sesizarea președintei Maia Sandu cu privire la constatarea circumstanțelor care justifică dizolvarea Parlamentului. Sandu a depus această sesizare, după eșuarea celor două tentative de învestire a Guvernului într-un termen de trei luni.

Cei prezenți la protest spun că au venit să o susțină pe președinta Maia Sandu. Aceștia spun că vor anticipate și susțin inițiativa șefei statului. Aceștia au venit din mai multe raioane ale țării, dar și din Capitală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!