Război în Ucraina, ziua 122: Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețk este complet ocupat

coronavirus

Aprobat de Guvernul României: 132 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19 urmează să ajungă la Chișinău

16 aprilie 2021, ora 07:19
Distribuie:

În Republica Moldova urmează să mai ajungă încă 132 de mii de doze de vaccin împotriva noul virus COVID-19. Dozele fac parte din lotul oferit de România drept ajutor umanitar. O decizie în acest sens a fost aprobată de către Guvernul României. 

„Hotărâre privind acordarea de către România a unui ajutor umanitar, cu titlu gratuit, pentru Agenția Națională pentru Sănătate Publică din Republica Moldova este aprobată. Un număr de 132.000 de doze de vaccin, din numărul de doze achiziționate de Ministerul Sănătății și livrate de către Compania AstraZeneca vor fi alocate pentru imunizarea cetățenilor din Republica Moldova”,  potrivit deciziei Guvernului de la București.

Pe 26 februarie curent, Guvernul României a aprobat hotărârea privind livrarea primului lot de vaccin anti COVID-19 în țara noastră.

Amintim că în cadrul vizitei din decembrie în Republica Moldova, președintele României, Klaus Iohannis, a promis o donație de 200 de mii de doze de vaccin.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram