Un tânăr în vârstă de 20 ani a fost lovit de un automobil în timp ce traversa strada neregulamentar. Incidentul a avut loc astăzi în sectorul Buiucani din Chișinău. Băiatul a fost transportat la spital.

Situația a fost observată de o patrulă de Carabinieri din cadrul Direcției regionale ,,Centru’’ a IGC care exercitau activități de menținere a ordinii publice în sectorul Buiucani al capitalei.

Carabinierii au intervenit imediat pentru a acorda ajutor tânărului și a fluidiza traficul în zonă. La fața locului a fost solicitat ajutor medical, precum și serviciile abilitate pentru documentarea cazului.

La scurt timp, persoana a fost preluată de o ambulanță și transportată la Institutul de Medicină Urgentă pentru asistență medicală.

Toate circumstanțele accidentului urmează să fie stabilite.

Sursă foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI/facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!