Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, riscă amendă penală după ce și-a perfectat ilegal permisul de conducere. La scurt timp, acesta a fost oprit în trafic de către echipa mobilă a Poliţiei de Frontieră din cadrul Direcției regionale Vest. Incidentul a avut loc în seara zilei de 15 aprilie.

Echipa mobilă aflată în misiune de serviciu pe traseul R-16, în dreptul localității Sculeni, raionul Ungheni, a oprit în trafic un mijloc de transport de model Renault Scenic. Printre actele oferite de către conducătorul auto se afla și permisul de conducere care prezenta semne vădite de falsificare.

Permisul de conducere ar fi fost eliberat de autoritățile din Federația Rusă. În urma verificărilor cu tehnica din dotare, polițiștii de frontieră au observat că documentul nu corespunde unui act autentic.

Tânărul, originar din raionul Făleşti, s-a eschivat de a comunica detalii.

În consecință, permisul a fost ridicat și sigilat pentru a fi transmis la laboratorul tehnico-juridic al instituției de frontieră, iar în dependență de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei și luarea măsurilor ce se impun.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!