/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Start vot. Primăria îndeamnă chișinăuienii să aleagă proiectele preferate ce vor fi finanțate din Bugetul Civil

missing
16 aprilie 2021, ora 12:52

Primăria municipiului Chișinău anunță că vineri, 16 aprilie , se dă startul procedurii de vot pentru proiectele depuse spre finanţare prin intermediul inițiativei Buget Civil, care se va desfășura până pe data de 30 aprilie, inclusiv.

Locuitorii Capitalei sunt îndemnaţi să-și exprime opțiunea online, pentru unul din proiectele acceptate, prin accesarea paginii web oficiale a Primăriei, modulul „Votează proiecte pentru Bugetul Civil – 2021” sau accesând direct acest link.

Amintim că la ediția din acest an, au fost depuse 21 de proiecte spre finanţare prin mecanismul bugetării participative, iar Comisia de evaluare, formată din reprezentanți ai administrației publice locale Chișinău și ai societății civile, a acceptat 9 inițiative care corespund prevederilor programului și care vor fi supuse votului.

Acestea se referă la amenajarea zonelor urbane, reabilitarea spațiilor pentru recreere, precum și implementarea proiectelor sociale şi culturale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram