Primăria municipiului Chișinău anunță că vineri, 16 aprilie , se dă startul procedurii de vot pentru proiectele depuse spre finanţare prin intermediul inițiativei Buget Civil, care se va desfășura până pe data de 30 aprilie, inclusiv.

Locuitorii Capitalei sunt îndemnaţi să-și exprime opțiunea online, pentru unul din proiectele acceptate, prin accesarea paginii web oficiale a Primăriei, modulul „Votează proiecte pentru Bugetul Civil – 2021” sau accesând direct acest link.

Amintim că la ediția din acest an, au fost depuse 21 de proiecte spre finanţare prin mecanismul bugetării participative, iar Comisia de evaluare, formată din reprezentanți ai administrației publice locale Chișinău și ai societății civile, a acceptat 9 inițiative care corespund prevederilor programului și care vor fi supuse votului.

Acestea se referă la amenajarea zonelor urbane, reabilitarea spațiilor pentru recreere, precum și implementarea proiectelor sociale şi culturale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!