/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ A furat un automobil care valorează peste o sută de mii de lei pentru a se plimba. Un tânăr din Briceni, reţinut

16 aprilie 2021, ora 10:58

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din raionul Briceni, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de furtul unui automobil. Polițiștii Inspectoratului secectorului Ciocana au fost sesizați de către un bărbat care a declarat că i-a fost furat automobilul de marca „Mercedes”.

Proprietarul automobilului a declarat că și-a parcat mașina pe str. Voluntarilor, iar prejudiciul care i-a fost cauzat constituie 120 000 de lei. În urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, suspectul a fost reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina, motivând că se afla în stare de ebrietate și a furat automobilul pentru a se plimba.

Tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 192 Cod Penal „Răpirea mijlocului de transport”. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o amendă în mărime de până la 67 500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram