Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din raionul Briceni, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de furtul unui automobil. Polițiștii Inspectoratului secectorului Ciocana au fost sesizați de către un bărbat care a declarat că i-a fost furat automobilul de marca „Mercedes”.

Proprietarul automobilului a declarat că și-a parcat mașina pe str. Voluntarilor, iar prejudiciul care i-a fost cauzat constituie 120 000 de lei. În urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, suspectul a fost reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina, motivând că se afla în stare de ebrietate și a furat automobilul pentru a se plimba.

Tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 192 Cod Penal „Răpirea mijlocului de transport”. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o amendă în mărime de până la 67 500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!