Alte 628 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, trei cazuri sunt de import: unul din România, unul din Turcia și altul din Ucraina.

Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 245 494.

Potrivit informațiilor, numărul de teste efectuate, în ultimele 24 de ore, este 5187, dintre care 986 teste Rapid-Antigen.

Din numărul total de cazuri, 11 sunt lucrători medicali: 1 medic, 8-asistenți medicali, 2-personal auxiliar.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 2852 de pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19, dintre care 272 în stare extrem de gravă, iar 49 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 5304 persoane, iar 16 184 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!