/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Moldova a primit încă un lot de 48000 de doze de vaccin prin intermediul platformei COVAX

17 aprilie 2021, ora 21:37

Republica Moldova a primit astăzi, 17 aprilie, încă un lot de 48000 de doze de vaccin prin intermediul platformei COVAX. Anunțul a fost făcut de către șefa statului, Maia Sandu. 

„Suntem foarte recunoscători pentru aceste donații – ele ne permit să continuăm procesul de vaccinare și să trecem la următoarele etape – oameni în vârstă, profesori, persoane din grupul de risc. Le mulțumim organizațiilor care au făcut posibile aceste donații – GAVI, CEPI, OMS, UNICEF, și țărilor care au contribuit financiar – SUA, Germania, Marea Britanie, Japonia, Canada, tuturor țărilor europene. Contăm pe COVAX și mai departe, inclusiv în ce privește sprijinul pentru a cumpăra vaccinul cât mai repede direct de la producători la un preț mai mic. Dragi cetățeni, vă rog să continuăm să fim precauți – să purtăm mască și să evităm întâlnirile în grupuri mari. Și să ne vaccinăm, pentru că vaccinul protejează viața noastră și ne poate ajuta să revenim la normalitate”, a menționa președinta Sandu.

Amintim că astăzi la Chișinău a ajuns și un lot de vaccin din donația oferită de România, adică 132 de mii de doze de AstraZeneca.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram