/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

O tânără de 22 de ani, omorâtă de oglinda retrovizoare a unui microbuz. Șoferul stătea pe telefon

missing
17 aprilie 2021, ora 12:45

O tânără de 22 de ani, originară din raionul Nisporeni, a murit după un accident de circulație produs aseară pe traseul Ungheni-Sculeni, lângă satul Petrești din raionul Ungheni. Tânăra se deplasa pe marginea carosabilului când a fost lovită de oglinda retrovizoare a unui microbuz, condus de un tânăr de 26 de ani.

Cristina Vicol, ofițer superior de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni, a precizat că șoferul microbuzului stătea pe telefon în timp ce conducea și nu a redus viteza până la limita care i-ar garanta siguranța traficului, transmite IPN.

Tânăra, lovită cu oglinda retrovizoare, s-a stins pe loc.

Șoferul este originar din raionul Fălești, are permis de conducere și nu consumase alcool înainte să urce la volan. Tânărul conlucrează cu poliția și este cercetat în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram