O tânără de 22 de ani, originară din raionul Nisporeni, a murit după un accident de circulație produs aseară pe traseul Ungheni-Sculeni, lângă satul Petrești din raionul Ungheni. Tânăra se deplasa pe marginea carosabilului când a fost lovită de oglinda retrovizoare a unui microbuz, condus de un tânăr de 26 de ani.

Cristina Vicol, ofițer superior de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni, a precizat că șoferul microbuzului stătea pe telefon în timp ce conducea și nu a redus viteza până la limita care i-ar garanta siguranța traficului, transmite IPN.

Tânăra, lovită cu oglinda retrovizoare, s-a stins pe loc.

Șoferul este originar din raionul Fălești, are permis de conducere și nu consumase alcool înainte să urce la volan. Tânărul conlucrează cu poliția și este cercetat în stare de libertate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!