/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un bărbat de 53 de ani, cercetat penal. Ar fi încercat să mituiască doi polițiști de patrulare cu 20 de mii de lei

missing
17 aprilie 2021, ora 13:51

Un bărbat de 53 de ani, locuitor al satului Molovata, raionul Dubăsari, este cercetat penal după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști de patrulare. Cazul a avut loc pe traseul Chișinău-Hîncești-Cimișlia.

Potrivit informațiilor, un echipaj al Inspectoratului Național de Securitate Publică, aflându-se în exercitarea atribuțiile de serviciu, a stopat un automobil de marca Audi. La solicitarea de a prezenta actele, șoferul nu deținea revizia tehnică și polița de asigurare obligatorie, fapt pentru care i s-a întocmit un proces verbal.

Totodată, polițiștilor li s-a părut suspectă o pungă aflată pe bancheta din spate, fiind plină cu pachete de tigări. Ca urmare a verificării mașinii, polițiștii au depistat trei genți pline cu pachete de țigări fără careva acte de proveniență.

Astfel, pentru nu a fi documentat contravențional, șoferul ar fi propus polițiștilor mijloace bănești în valoare de 20 000 de lei.

Toate acțiunile șoferului au fost înregistrate, iar la fața locului a fost solicitat grupul operativ de urmărire penală de la Inspectoratul de Poliție Cimișlia.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar bărbatul riscă până la șase ani de închisoare sau amendă de la 100 000 până la 200 000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram