Un bărbat de 53 de ani, locuitor al satului Molovata, raionul Dubăsari, este cercetat penal după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști de patrulare. Cazul a avut loc pe traseul Chișinău-Hîncești-Cimișlia.

Potrivit informațiilor, un echipaj al Inspectoratului Național de Securitate Publică, aflându-se în exercitarea atribuțiile de serviciu, a stopat un automobil de marca Audi. La solicitarea de a prezenta actele, șoferul nu deținea revizia tehnică și polița de asigurare obligatorie, fapt pentru care i s-a întocmit un proces verbal.

Totodată, polițiștilor li s-a părut suspectă o pungă aflată pe bancheta din spate, fiind plină cu pachete de tigări. Ca urmare a verificării mașinii, polițiștii au depistat trei genți pline cu pachete de țigări fără careva acte de proveniență.

Astfel, pentru nu a fi documentat contravențional, șoferul ar fi propus polițiștilor mijloace bănești în valoare de 20 000 de lei.

Toate acțiunile șoferului au fost înregistrate, iar la fața locului a fost solicitat grupul operativ de urmărire penală de la Inspectoratul de Poliție Cimișlia.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar bărbatul riscă până la șase ani de închisoare sau amendă de la 100 000 până la 200 000 lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!