/VIDEO/ Momentul exploziei din sectorul Buiucani. Oamenii care locuiesc în zonă spun că au avut o seară de coșmar

17 aprilie 2021, ora 21:29

Seară de coșmar pentru proprietarii unei case la sol din sectorul Buiucani, dar și vecinii acestora! Chiar în fața porții lor a explodat, aparent, o grenadă. Momentul cutremurător a fost surprins și de o cameră de supraveghere. Din imagini, se vede un bărbat, care vine la locul faptei cu automobilul, apoi iese din mașină și aruncă obiectul explozibil. Am reușit să discutăm cu proprietara locuinței, care însă nu are idee cine putea să facă una ca asta.

Aceste imagini, surprinse de o cameră de supraveghere, ne-au fost oferite de către fiul proprietarilor locuinței, în fața căreia a și avut loc explozia. În înregistrare, se vede un automobil care oprește în preajma porții. Apoi, din el iese un bărbat. Se apropie de poartă și aruncă o grenadă. Nu se știe dacă intenționa să o lanseze în curte, cert este că aceasta a căzut în mijlocul drumului și s-a declanșat. Deflagrația s-a produs aseară, în sectorul Buiucani al capitalei.

Proprietara casei, în fața căreia a fost aruncat explozibilul, spune că-și poate explica gestul bărbatului și nici nu știe cine ar fi putut să stea în spatele acestui incident.

După această deflagrație, a fost distrusă poarta și gardul proprietarilor, iar unele schije au ajuns și în curțile vecinilor. Poliția capitalei nu a fost de găsit astăzi pentru a oferi detalii despre mersul anchetei. Totuși, într-un comunicat de presă a precizat doar că nimeni nu a avut de suferit și că specialiștii au ridicat bucăți din obiectul explozibil care vor fi supuse expertizei criminalistice. Pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru huliganism și păstrarea ilegală a munițiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram