Update 18:20 // Sicriul purtând trupul neînsufleţit al prinţului Philip a fost coborât în „Royal Vault”, cripta din capela ST. George, unde sâmbătă a avut loc ceremonia de înmormântare a ducelui de Edinburgh, relatează AFP, citată de Agerpres.

Procesiunea care însoţeşte sicriul prinţului Philip a plecat sâmbătă din curtea Castelului Windsor, reşedinţa regală din vestul Londrei şi a pornit spre capela St.George, unde prinţul va fi înhumat, relatează AFP.

 

Foto:(c) Hannah McKay/REUTERS

Ultimul drum al prinţului a început la 14:45 (13:45 GMT), iar sicriul a fost transportat cu un Land Rover, care a fost urmat pe jos de membrii apropiaţi ai familiei regale, printre care cei patru copii ai săi, scrie Agerpres.

Foto: (c) Victoria Jones/Pool via REUTERS

Regina Elisabeta a II-a i-a urmat la bordul unei maşini Bentley.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!