/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Litvinenco, după ce PSRM a cerut demisia lui Sandu. „Beţi ceai şi vă vaccinaţi! Că de anticipate nu scăpați”

missing
18 aprilie 2021, ora 15:54

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție după PSRM a cerut demisia Maiei Sandu și alegeri prezidențiale anticipate. Acesta le sugerează socialiștilor să nu își facă iluzii prea mari. 

„După comunicatul PSRM de azi, nu poți decât să constați că… Bogdan Tîrdea a devenit liderul de facto al partidului, iar Dodon e „general de nuntă” (la „podtanţovcă”)”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

„Un singur mesaj pentru majoritatea PSRM-Şor: Beţi ceai şi vă vaccinaţi! Că de anticipate nu scăpaţi!”

Amintim că în urma ședinței de azi a Consiliului Republican al PSRM, socialiștii au anunțat că cer Maiei Sandu să își dea demisia și să fie anunțate alegeri prezidențiale noi. Cei de la PSRM o acuză pe șefa statului că ar fi influențat decizia Curții Constituționale, care a dat undă verde alegerilor legislative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram