Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție după PSRM a cerut demisia Maiei Sandu și alegeri prezidențiale anticipate. Acesta le sugerează socialiștilor să nu își facă iluzii prea mari. 

„După comunicatul PSRM de azi, nu poți decât să constați că… Bogdan Tîrdea a devenit liderul de facto al partidului, iar Dodon e „general de nuntă” (la „podtanţovcă”)”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

„Un singur mesaj pentru majoritatea PSRM-Şor: Beţi ceai şi vă vaccinaţi! Că de anticipate nu scăpaţi!”

Amintim că în urma ședinței de azi a Consiliului Republican al PSRM, socialiștii au anunțat că cer Maiei Sandu să își dea demisia și să fie anunțate alegeri prezidențiale noi. Cei de la PSRM o acuză pe șefa statului că ar fi influențat decizia Curții Constituționale, care a dat undă verde alegerilor legislative.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!