Horoscop Berbec – 20 aprilie 2021: Vrei multe și le vrei imediat, de parcă a intrat timpul la apă și ai impresia că nu vei reuși să obții tot ce dorești. Este o zi în care să te impui este o pierdere, pe toate planurile.

Horoscop Taur – 20 aprilie 2021: Ar fi bine să temperezi, chiar de la primele ore, dorința ta de a face totul așa cum crezi tu de cuviință, ca să nu te trezești că lucrezi singur și cei din jur vor prefera să-și vadă de ale lor.

Horoscop Gemeni – 20 aprilie 2021: Contează mult să faci o selecție mai atentă a gândurilor pe care să le hrănești și a celor pe care să le alungi din mintea ta. Cea mai bună metodă de a le alunga este să le înlocuiești cu gânduri bune.

Horoscop Rac – 20 aprilie 2021: Poate fi un moment delicat, în special în relația cu unii dintre apropiați care au pretenții, de la tine, dincolo de orice limită a bunului simț, dar nu par să știe ce fac.

Horoscop Leu – 20 aprilie 2021: Poți deveni agentul unor schimbări importante la serviciu, pe baza unor idei revoluționare care nu sunt noi, dar nu le-a formulat nimeni clar, în beneficiul tuturor.

Horoscop Fecioară – 20 aprilie 2021: E destul de greu să te descurci în amalgamul propriilor gânduri și de aceea este important să ai repere morale clare, să știi ce îți este de folos și ce nu.

Horoscop Balanță – 20 aprilie 2021: S-ar putea să te confrunți cu situații neplăcute, în cercul de prieteni și nu numai. Este posibil chiar să iei decizia de a te îndepărta de anumite persoane pe care, parcă, abia acum le vezi așa cum sunt, de fapt.

Horoscop Scorpion – 20 aprilie 2021: Degeaba încerci, prin diverse metode, să excluzi pe câte cineva din anturaj sau din familie. Oricâtă autoritate ai avea, un astfel de gest nu poate duce la nimic bun.

Horoscop Săgetător – 20 aprilie 2021: Este posibil să ai reacții exagerate, să te întorci împotriva unui apropiat și chiar să-I spui multe, vrute și nevrute. Ar fi bine să îți păstrezi calmul și să-i lași în ale lor pe toți cei din jur.

Horoscop Capricorn – 20 aprilie 2021: O veche contradicție cu un apropiat se poate transforma astăzi în motiv de război cu acea persoană sau cu întregul grup din care face parte. Nimeni nu poate câștiga nimic din asta.

Horoscop Vărsător – 20 aprilie 2021: Sunt posibile confruntări dure cu unul dintre parteneri, inclusiv cel de cuplu. Dacă ai ajuns în punctul în care consideri că relația nu mai merită să fie protejată, ar trebui să te întrebi de ce.

Horoscop Pești – 20 aprilie 2021: S-ar putea să intri în conflict cu o persoană asociată cu munca ta de zi cu zi. Problema e că astăzi conflictele nu sunt deloc simple, pot să ducă la complicații nenumărate.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!