/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O femeie din Leova, ucisă în bătaie de propriul soț

missing
20 aprilie 2021, ora 11:01

Caz tulburător la Leova. O femeie de 72 de ani a murit după ce ar fi fost  bătută cu cruzime de soțul ei, un bărbat în vârstă de 71 de ani. 

Tragedia s-a produs luni seară. Oamenii legii au fost alertați de o cunoscută a victimei, care a descoperit-o în stare inconștientă la pământ. Femeia avea mai multe răni în regiunea capului.

Potrivit poliției, victima și soțul ei, principalul suspect de crimă, ar fi avut un conflict. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat. Bătrânul a fost reținut și plasat în arest preventiv. El riscă ani grei de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram