/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ultima oră. Trei raioane din țară nu mai sunt sub COD ROȘU de alertă privind cazurile de COVID-19

20 aprilie 2021, ora 19:34

Raioanele Hâncești, Florești și Taraclia au ieșit din Codul Roșu de alertă privind situația epidemiologică de COVID-19. Despre aceasta a anunțat prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, în cadrul unui briefing de presă ce a avut loc marți, 20 aprilie, după ședința Centrului unic de comandă a stării de urgență.

Potrivit datelor oferite de Ciocoi, în aceste raioane se atestă o scădere considerabilă ca cazurilor de COVID-19. Mai exact, sunt înregistrate mai puțin de 100 de cazuri de coronavirus la o mie de persoane.

Până în acest moment, 89 de mii de persoane au fost vaccinate cu prima doză de ser anti COVID. Din cele 180 de mii de doze AstraZeneca primite de RM, peste 50 de mii au fost distribuite chiar astăzi în toată țara. Restul dozelor din acest lot sunt păstrate pentru a putea fi efectuat rapelul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram