/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/UPDATE. FOTO/ Poliția oferă detalii despre bărbatul care s-a baricadat în propria casă cu două grenade asupra sa

missing
20 aprilie 2021, ora 21:50

UPDATE: În urma măsurilor speciale de investigație, polițiștii au identificat și reținut două persoane suspectate că ar fi implicate în deflagrația care a avut loc sâmbătă seara, în sectorul Buiucani al Capitalei.

De asemenea, polițiștii au depistat un automobil, cu semne de deteriorări provenite cel mai probabil în urma exploziei. La fata locului au fost solicitați angajații Bombteh pentru cercetare. La operațiune au participat angajații INI și BPDS „Fulger”. La moment persoanele sunt reținute pentru 72 de ore.

Știrea inițială: Mascații de la Fulger au intervenit la Stăuceni pentru a-l reține pe bărbatul care a detonat o grenadă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul Buiucani al Capitalei. Potrivit surselor deschide.md, bărbatul în vârstă de 39 de ani, s-ar fi baricadat în casă. Mai mult de atât, acesta ar avea asupra sa alte două grenade. Oamenii legii sunt la fața locului și încearcă să-l convingă pe acesta să se predea.

Pentru a afla mai multe detalii am contacta ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, care ne-a declarat că ulterior va reveni cu detalii.

Foto: INDEX

Foto: INDEX

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram