/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un consilier municipal, surprins jucându-se pe telefon în timpul ședinței CMC. Primarul a publicat imaginile pe internet

missing
20 aprilie 2021, ora 15:02

Consilierul municipal de la PAS, Alexandru Trubca a fost suprins de primarul Capitalei jucându-se pe telefon în timpul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău. Ion Ceban l-a filmat și a ridicat imaginile pe pagina sa de Facebook.

„3300 de lei pe zi pentru tancuri și pumni. Consilierii municipali se joacă în tancuri la ședința Consiliului Municipal Chișinău. Aleși de locuitorii Chișinăului, din buzunarul cărora primesc câte 3300 de lei pentru o zi de ședință, aceștia în loc să rezolve problemele oamenilor, ei se joacă în telefon în tancuri sau navighează pe internet, fac alte lucruri rușinoase. Sunt consilierii care își împart pumni, vorbesc necenzurat și nici măcar nu citesc proiectele de decizie”, a scris Ceban în descrierea imaginilor.

„Tot ei sunt cei care au „ZERO” inițiative pentru dezvoltarea orașului în timp de un an și jumătate. Unii nici măcar de ochii lumii nu au propus inițiative. Sunt buni și vorbesc atunci când sunt filmați de camerele lor. Iată de ce nu doresc transparență și nu doresc ca Primăria să facă publice toate ședințele ce sunt organizate. Cu toate acestea, vom reveni la CMC și vom cere ca toate întrunirile, ședințele comisiilor, grupurilor să fie transparente. Filmate și transmise oamenilor”, a mai menționat primarul.

L-am contactat pe Alexandru Trubca pentru o reacție.

„Eu calific această situație ca o abordare politică a întrebării. Eu abia intrasem în sală, deoarece am întârziat puțin și tocmai se discuta subiectul cu o inițiativă a primarului secția de comunicare din cadrul Primăriei cu câțiva funcționărași care să îi asigure comunicare mai bună, inițiativă care nu a trecut. Da, eu am jucat, dar eu pot să raportez oricând pentru activitatea mea”, ne-a explicat consilierul PAS Alexandru Trubca.

Săptămâna trecută, Alexandru Trubca a fost implicat și în scandalul de la CMC, când mai mulți consilier de la PAS, Partidul Platforma DA și PSRM s-au îmbrâncit și s-au înjurat din cauza votării unor proiecte imobiliare, care prevăd construirea unor blocuri locative imense, într-o zonă extrem de aglomerată. În opinia consilieriilor de la PAS, acestea sunt ilegale. Ei i-au acuzat pe consilierii de la PPDA și PSRM de cârdășie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram