/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Auto Shanghai 2021: Premieră – Noul Geely Xingyue L este vârful de gamă printre SUV-uri

missing
21 aprilie 2021, ora 10:45

Geely Auto, cel mai mare brand privat chinezesc, a prezentat publicului cel mai nou SUV în cadrul Salonului Auto Internațional din Shanghai. Denumit Xingyue L în China (KX11 în afara sa), modelul este scos în evidenţă prin faptul că foloseşte mai multe părţi componente cunoscute de pe maşinile Volvo.

A fost desenat în studioul Geely Design Shanghai pe baza stilisticii implementare deja pe modelul Preface. Stă pe baza platformei modulare CMA, cea folosită de Volvo XC40 de exemplu. Citeşte continuarea şi vezi mai multe fotografii cu maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram