/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Biroul permanent a decis: Deputații se întrunesc în ședințe joi și vineri

21 aprilie 2021, ora 16:00

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni. În această săptămână, Parlamentul se va întruni în ședință plenară joi și vineri. 

Astfel, deputații vor examina proiectul de lege cu privire la blocul locativ,  destinat participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Centrala Atomo Electrică Cernobîl; proiectul cu privire la impozitarea specială a serviciilor realizate în cadrul activităților atribuite la secțiunea I al Clasificatorului activităților din economia Moldovei; proiectul privind compensarea tarifelor la energia electrică utilizată de consumatorii gospodăriilor casnice; proiectul privind instituirea unor măsuri de susținere a întreprinderilor micro în cazul imposibilității calculării, raportării și achitării impozitelor, taxelor și altor plăți obligatorii etc.

Mâine, ședința plenară va începe la ora 10.00.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram