Primăria Capitalei cere Comisiei pentru Situații Excepționale să examineze posibilitatea de a relua activitatea teatrelor, dar și de a redeschide sălile de spectacol și cinema. Solicitarea a fost făcută la ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău, de miercuri, 21 aprilie. 

Responsabilii de la Primărie propun ca teatrele, cinematografele și sălile de spectacole să activeze pe durata pandemiei la o capacitate de 50 de procente.

De asemenea, solicită să fie reluate și evenimentele culturale în aer liber, cu respectarea măsurilor de prevenire și control a noului coronavirus.

Amintim că, accesul publicului în teatre, săli de concerte, muzee, biblioteci, case de cultură și centre de creație este în prezent interzis, din cauza pandemiei de COVID – 19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!