/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/DOC/ Suma compensațiilor și indemnizațiilor mai mare decât salariul de deputat. Averea declarată de Ulanov 

missing
21 aprilie 2021, ora 11:22

A ridicat îndemnizații și compensații mai mari decât salariu total de la Parlament. Deputatul Partidului „Șor” Denis Ulanov a declarat că anul trecut a obținut un salariu de 162 510 lei, iar suma indemnizațiilor și compensațiilor este de peste 226 de mii de lei. 

Familia Ulanov mai declară și patru apartamente, iar cel mai scump costă peste 879 de mii de lei care are o suprafață de 121 de metri pătrați. Totodată, în declarația de avere a deputatului sunt incluse și alte averi imobile.

Din 2019, Denis Ulanov are în posesie un automobil Mercedes GLS400, însă în declarație nu este indicată valoarea mașinii. Ulanov a mai inclus în declarația sa de avere și alte trei autoturisme și o motocicletă de peste 174 de mii de lei.

Acesta a mai declarat și mai multe conturi bancare, dividente și bani obținuți din contracte de vânzare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram