/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Incendiul de la depozitul de vopsele. După 12 ore de la intervenție, pomierii încă mai luptă cu flăcările

missing
21 aprilie 2021, ora 19:26

Pompierii continuă să lupte cu flăcările la depozitul de vopsele de pe Calea Basarabiei din Capitală. 60 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) participă la această misiune. Ei încearcă să pătrundă în interiorul construcției, pentru a putea stinge focarele izbucnite acolo. 

Potrivit IGSU, deja de 12 ore pompierii se află la fața locului pentru a stinge focul izbucnit în depozitul în care se păstrau mai multe produse și lichide ușor inflamabile. Pompierii efectuează lucrări de demontare și demolare a carcasei de metal pentru a putea interveni în focarele din interiorul construcției.

La fața locului pentru lichidarea arderii sunt implicați 60 de angajați IGSU cu 15 autospeciale de intervenție. În urma arderii nu au fost raportate victime.

După finalizarea etapei de intervenție, specialiștii Laboratorului Experimental Antiincendiar vor cerceta toate circumstanțele pentru înaintarea primelor versiuni de izbucnire a incendiului.

Potrivit primelor estimări, focul a cuprins o suprafață de două mii de metri pătrați.

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram