/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O companie de pe piața asigurărilor, lăsată fără licență de Comisia Națională a Pieței Financiare

missing
21 aprilie 2021, ora 13:49

O companie de pe piața asigurărilor a fost lăsată fără licență pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto externă, în urma unei decizii a Comisiei Naționale a Pieței Financiare. Este vorba despre „MOLDOVA – ASTROVAZ”. De asemenea, companiei i-a fost suspendată pentru trei luni licența pentru activități generale de asigurare. 

CNPF a interzis MOLDOVA – ASTROVAZ” să încheie contracte de asigurare, dar și să le prelungească pe cele în vigoare. Totodată, compania este obligată să își onoreze obligațiile asumate, prin asigurarea protecției intereselor persoanelor asigurate prin contractele de asigurare, încheiate până la suspendarea licenței.

În aceeași ședință, autoritatea de supraveghere nonbancară a dispus suspendarea operațiunilor bancare către conturile curente și de depozit ale CA ”MOLDOVA-ASTROVAZ” SA.

Totodată, CNPF a autorizat reorganizarea unui societăți pe acțiuni în scoietate cu răspundere limitată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram