/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Cum explică Marina Tauber darurile de mii de euro pe care le-a primit la ziua sa de naștere

21 aprilie 2021, ora 21:18

Aproape jumătate din veniturile declarate de Marina Tauber pentru anul trecut au fost de la ziua sa de naștere. Este vorba de, nici mai mult – nici mai puțin, 12 mii de euro și 5 mii de dolari, dar și un set din cercei și inel, care ar costa în jur de șase mii de euro. Deputata explică darurile prin faptul că este o femeie frumoasă și tânără. Pe lângă aceste cadouri generoase, parlamentara mai declară câteva conturi bancare, un apartament ce ar costa în jur de jumătate de milion de lei, dar și o mașină. 

Potrivit declarației de avere, anul trecut, deputata Partidului ȘOR, Marina Tauber, a obținut venituri din salariu, indemnizații și compensații care se ridică la peste 450 de mii de lei. La fel, aleasa poporului mai declară venturi din sumele de bani, pe care le-a primit de ziua sa de naștere, fiind vorba de 12 mii de euro și 5000 de dolari. Tot la aniversarea sa de anul trecut, Tauber s-a mai ales cu un set din cercei și inel, Boucheron, pe care deputata i-a trecut în declarație cu suma de 6000 de euro. Aleasa poporului califică drept un lucru normal faptul că beneficiază de asemenea daruri generoase.

În mai bine de o săptămână, Taber urmează să-și sărbătorească ziua de naștere. Ea urmează să împlinească 35 de ani.

Cerceii Marinei Tauber au fost motiv de replici și în cadrul ședinței Parlamentului, atunci când Marina Tauber i-a făcut observație deputatului PAS, Dumitru Alaiba în legătură cu vestimentația sa și felul de a se comporta în Legislativ.

Nu este pentru prima dată, când Marina Tauber devine subiect de discuții, în spațiul public, pentru vestimentația sa. De pildă, în iarna anului 2019, aceasta a venit la Parlament cu pantofi care costă aproape 700 de euro.

A fost scurtă în declarații și atunci când a fost întrebată din ce bani trăiește, în condițiile în care a menționat nu o singură dată faptul că își donează salariul.

Marina Tauber a ajuns în Parlament în urma alegerilor din februarie 2019, după ce a câștigat în circumscripția numărul 19, Ivancea. La scrut timp, aceasta, împreună cu Reghina Apostolova, colega sa de fracțiune, au rămas fără imunitate parlmentară, fiind acuzate de implicare în frauda sistemului bancar. Ambele deputate au respins acuzațiile, iar o decizie finală încă nu a BETA Автор: Mihaela Dicusar Готовность: Готово Начитка: Время старта от начала выпуска: Длительность планируемая: 00:00:00:00 00:00:00 Длительность фактическая: 03:01 fost pronunțată

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram