/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Dumbrăveanu continuă să fie consiliera lui Greceanîi, chiar dacă face parte din partidul lui Chicu

missing
21 aprilie 2021, ora 09:39

Deși face parte din echipa partidului politic lansat recent de fostul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu, fosta ministră a Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, exercită în continuare funcția de consilieră a președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi, care face parte din Partidul Socialiștilor. 

„Da, exercit în continuare funcția de consilieră a președintei Parlamentului și particip la acele ședințe la care sunt invitată. Noi am avut o discuție cu doamna Greceanîi în momentul în care m-am lansat politic. Eu am anunțat-o despre această platformă pe care voi activa. eu nu fac parte din fracțiune sau din PSRM, dar fac parte din cabinetul doamnei președinte. Conform domeniul de competențe, sunt responsabilă de domeniul social”, a declarat Dumbrăveanu în cadrul unei emisiuni de la N4.

Precizăm că Viorica Dumbrăveanu participă la ședințele comune ale președintei Parlamentului cu membrii Guvernului în exercițiu. Ultima ședință a avut loc pe 19 aprilie curent. Potrivit informațiilor, în cadrul discuțiilor a fost examinată situația pandemică, efectele acțiunilor stării de urgență, procesul de vaccinare a populației și de aprovizionare a sistemului public de sănătate cu noi loturi de doze de vaccin anticoronavirus.

Recent, Ion Chicu a anunțat că după depunerea la ASP a setului de acte prevăzut de legislație pentru înregistrarea partidelor politice, instituția respectivă a înscris Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei în Registrul de stat al persoanelor juridice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram