/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Sateliții NASA și de pe Stația Spațială Internațională au captat imagini cu Pământul văzut din spațiu

missing
23 aprilie 2021, ora 11:56

Unele dintre cele mai spectaculoase imagini ale Terrei, așa cum se vede ea din spațiu, au fost adunate de CNN pentru a sărbători Ziua Pământului. Fotografiile au fost realizate de NASA, din sateliți sau de pe Stația Spațială Internațională.

Ziua Pământului este sărbătorită, în fiecare an, la 22 aprilie. Earth Day a fost instituită în Statele Unite ale Americii într-o perioadă în care a început să se vorbească din ce în ce mai des despre mediul înconjurător și a fost declarată sărbătoare oficială de către ONU, în 2009.

În prezent, aproximativ un miliard de oameni din toată lumea sărbătoresc Ziua Pământului pe 22 aprilie, numeroase comunităţi organizând chiar o săptămână întreagă de manifestări dedicate mediului înconjurător.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram