Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, după ce o mașină plină cu lemne s-a răsturnat peste el. Tragedia a avut loc în jurul orei 07:30, în localitatea Vălcineț din raionul Călărași. 

Ofițera de presă a IP Călărași, Cristina Vicol, a declarat pentru tv8.md că bărbatul se deplasa în zona de pădure pe un drum de acces spre baza de rachete antigrindină, cu un automobil de marca Suzuki Swift plin cu lemne.

Șoferul a pierdut controlul volanului în pantă abruptă, iar automobilul s-a răsturnat și a căzut peste peste el. O parte din corp a fost prinsă sub mașină. Pe acest caz, poliția a inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.

Foto: IP Călărași

Foto: IP Călărași

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!