/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Liderul PSRM, „vizită fulger” la Moscova. Fără nicio funcție în stat, Dodon spune că va avea întrevederi în scopul intereselor R. Moldova

missing
23 aprilie 2021, ora 10:12

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, pleacă din nou la Moscova. Deși nu are nicio funcție oficială în stat, acesta spune că în cadrul „vizitei sale fulger” din Rusia va avea întrevederi în scopul intereselor Republicii Moldova. 

„Dragi prieteni, vă salut de pe Aeroportul Chișinău. În scurt timp decolez spre Moscova, o vizită fulger, în cadrul căreia voi avea mai multe întrevederi importante, în scopul intereselor Republicii Moldova”, scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

În pofida vizitei sale la Moscova, Dodon nu și-a anulat emisiunea lui tradițională și a menționat că „episodul de azi al „Președintele Igor Dodon răspunde” va fi publicat în seara zilei de azi și în care urmează să vin cu multe noutăți bune pentru cetățenii Republicii Moldova, pe care demult le așteptați”.

Amintim că ultima sa vizită la Moscova a avut loc pe data de 31 martie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram