/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Bombă ecologică în orașul Codru. Apa din sistemul de canalizare se revarsă în râul Bîc

missing
24 aprilie 2021, ora 19:01

Bombă ecologică în orașul Codru din municipiul Chișinău. Apa din sistemul de canalizare se revarsă direct în râul Bîc. Semnalul de alarmă a fost tras de către o consilieră locală, Inga Macuh Tesa, care spune că autorităților locale nu le pasă de situația creată. 

„Inundația are loc de trei zile. Probabil că este vreo conductă spartă cu diametrul foarte mic. În acel sector sunt construite mai multe blocuri de locuit, dar greșeala se trage încă de mult timp, de la autoritățile locale, care au eliberat autorizații de construcție fără ca să schimbe rețelele uzate de canalizare”, a scris consiliera pe rețelele sociale.

Inga Macuh Tesa a rugat autoritățile responsabile să se autosesizeze, pentru a fi înlăturate aceste defecțiuni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram