/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Sistemul de sănătate din India cedează din cauza exploziei cazurilor de coronavirus

missing
24 aprilie 2021, ora 13:13

Sistemul de sănătate din India cedează din cauza exploziei cazurilor de coronavirus, care pune presiune asupra spitalelor și golește rezervele de oxigen, informează BBC, scrie digi24.ro.

Familiile caută ajutor pentru apropiații grav bolnavi, iar unii pacienți rămân netratați ore întregi. Crematoriile organizează incinerări în masă pentru a face față numărului mare de victime.

Vineri, India a anunțat 332.730 de cazuri noi de coronavirus, stabilind un record mondial pentru a doua zi consecutivă. Peste 2.260 de oameni au murit în ultimele 24 de ore.

Continuarea citiți aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram