Valeriana este medicamentul care nu lipsește de pe masa de birou, iar după cinci ani de muncă a trecut și un curs de tratament. Este vorba despre managera și consiliera „La Strada” Liliana Istrate-Burciu, care timp de zece ani acordă asistență psihologică victimelor violenței fizice și sexuale. În tot acest timp a auzit istorii care îți fac pielea găină și a trecut împreună cu victimele momentele de criză. În acest episod „Dincolo de aparențe” vedeți cum depășește căderile emoționale, care caz a fost cel mai greu de gestionat și de ce trebuie să apelați la 0 8008 8008 în cazul în care ați fost victimă a violenței în familie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!