/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Alte peste 70 de mii de doze de vaccin Moderna urmează să ajungă astăzi în România

missing
25 aprilie 2021, ora 13:59

România urmează să recepționeze o nouă tranşă de vaccin livrată de compania Moderna, care constă în 76.800 de doze, anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Dozele vor ajunge astăzi, 25 aprilie, pe cale terestră.

Duminică soseşte în România, pe cale terestră, o nouă tranşă de vaccin livrată de compania Moderna, care constă în 76.800 de doze, anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Cele 36.000 de doze care vor sosi la Centrul Naţional de Stocare Bucureşti, vor rămâne în depozitul central de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” pentru a fi distribuite, conform solicitărilor, Centrelor Regionale de Depozitare Constanţa şi Iaşi la o dată ulterioară.

Până în prezent, 560.400 de doze Moderna au fost recepţionate, iar 395.601 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram