Pentru duminică, 25 aprilie, serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează vreme stabilă, cu maxime termice de +17 grade Celsius. Vântul va sufla din sectorul de vest slab la moderat, cerul va fi variabil, iar presiunea atmosferică va fi ridicată. 

La sud termometrele vor indica +1 …+4 grade Celsius noaptea, iar ziua +12 …+15 grade Celsius. În zona de centru a țării temperatura aerului va atinge maxim +16 grade Celsius ziua, iar noaptea temperatura minimă va fi de +2 grade Celsius.

La sud temperatura minimă a aerului va fi de +3 grade Celsius, iar temperatura maximă a aerului va fi de +17 grade Celsius. Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează cer variabil, fără schimbări esențiale. Maxima termică va fi de + 23 de grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!