/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Iana Stepanenco: „Contribuiți cu 2% din impozitul pe venit în sprijinul postului nostru de televiziune”

missing
25 aprilie 2021, ora 08:19

„Contribuiți cu 2% din impozitul pe venit în sprijinul postului nostru de televiziune. Lucrăm pentru dumneavoastră, lucrăm datorită dumneavoastră. Fiți aproape de TV8”. Acesta este îndemnul prezentatoarei jurnalului de știri în limba rusă de la TV8, Iana Stepanenco.

Iana Stepanenco: „Anul acesta TV8 sărbătorește a 4-a aniversare de la începutul activității sale. De-a lungul anilor, am încercat să vă prezentăm în mod echilibrat și obiectiv ultimele știri din R. Moldova. Le vorbim spectatorilor noștri sincer și deschis, așa încât să tragă propriile concluzii despre cele ce se întâmplă în țară.

Am făcut și facem față sarcinilor stabilite în urmă cu patru ani. Iar, de fiecare dată o facem cu onoare și demnitate. În spatele nostru sunt ani grei de muncă.

Pentru a pune pe picioare și pentru a-l face să funcționeze acest organsim numit TV8 a fost nevoie de o mare perseverență, dorință și încredere că visele pot deveni realitate, iar principalul nostru vis a fost să creăm o televiziune cu adevărat independentă.

De-a lungul existenței pe piața media din țară, ne-am confruntat cu diferite dificultăți. Dar, în mare parte, datorită sprijinului dvs., nu am renunțat și am continuat să lucrăm în primul rând pentru dvs.

În fiecare an, numărul spectatorilor, care ne apreciază și ne urmăresc cu fidelitate, crește.

De aceea, eu, Iana Stepanenco, cea care lucrează la TV8 încă din prima zi a înființării, vă rog să contribuiți cu 2% din impozitul pe venit în sprijinul postului nostru de televiziune, pentru a păstra în continuare adevărul, onoarea și obiectivitatea.

Lucrăm pentru dvs, lucrăm datorită dvs. Fiți aproape de TV8”.

Menționăm că dacă nu aveți datorii la impozitul pe venit, puteți redirecționa 2% din suma acestuia către o organizație non-guvernamentală. Sa știți că, în orice caz, impozitul se varsă în bugetul de stat.

Dacă doriți să faceți desemnarea procentuală, în bugetul de stat vor ajunge 98% din impozite în loc de 100%. E foarte simplu. În lista ONG-urilor este și „Media Alternativa”, asociația obștească ce deține postul nostru de televiziune.

Vedeți aici cum redirecționați 2%.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram