Zeci de persoane s-au adunat pe aeroportul din Shanghai pentru a o susține pe regizoarea de origine chineză Chloe Zhao, care a câștigat premiul Oscar pentru filmul său „Nomadland”. Asta deși presa de stat nu a relatat despre acest succes istoric, iar subiectul a fost cenzurat pe rețelele sociale.

„Azi avem un regizor chinez pe primul loc al podiumului. Cred că victoria asta nu o reprezintă doar pe ea sau Universitatea din New York, reprezintă și poporul chinez. E un lucru foarte important”, a spus un tânăr.

„Va fi un film istoric în industria de film a Chinei. Industria filmului mai are mult de parcurs, comparativ cu filme de la Hollywood. Exigențele publicului vor fi mai înalte”, a spus o tânără, transmite Digi 24.

Lungmetrajul „Nomadland” al regizoarei Chloe Zhao a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Filmul spune povestea unei femei de 60 de ani care pierde tot ce avea şi porneşte într-o călătorie prin Vestul American, trăind viaţa unui nomad modern. În rolurile principale joacă actorii Frances McDormand, David Strathairn şi Linda May.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!