/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Câștigătoarea Oscar, Chloe Zhao, întâmpinată pe aeroportul din Shanghai de zeci de susținători, în ciuda cenzurii

missing
27 aprilie 2021, ora 00:03

Zeci de persoane s-au adunat pe aeroportul din Shanghai pentru a o susține pe regizoarea de origine chineză Chloe Zhao, care a câștigat premiul Oscar pentru filmul său „Nomadland”. Asta deși presa de stat nu a relatat despre acest succes istoric, iar subiectul a fost cenzurat pe rețelele sociale.

„Azi avem un regizor chinez pe primul loc al podiumului. Cred că victoria asta nu o reprezintă doar pe ea sau Universitatea din New York, reprezintă și poporul chinez. E un lucru foarte important”, a spus un tânăr.

„Va fi un film istoric în industria de film a Chinei. Industria filmului mai are mult de parcurs, comparativ cu filme de la Hollywood. Exigențele publicului vor fi mai înalte”, a spus o tânără, transmite Digi 24.

Lungmetrajul „Nomadland” al regizoarei Chloe Zhao a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Filmul spune povestea unei femei de 60 de ani care pierde tot ce avea şi porneşte într-o călătorie prin Vestul American, trăind viaţa unui nomad modern. În rolurile principale joacă actorii Frances McDormand, David Strathairn şi Linda May.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram