/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Aflată sub tutelă judiciară de peste 12 ani, Britney Spears se va adresa instanţei pe 23 iunie

missing
28 aprilie 2021, ora 23:51

Aflată sub tutelă judiciară de mai bine de 12 ani după ce a fost diagnosticată cu tulburări psihologice, cântăreaţa Britney Spears a cerut marţi, prin intermediul avocatului ei, să se adreseze instanţei din Los Angeles care se ocupă de cazul său, iar aceasta i-a stabilit o audiere pe 23 iunie, informează AFP.

“Britney vrea să se adreseze instanţei direct”, a declarat avocatul fostului star pop, Samuel Ingham, fără a oferi mai multe detalii. În prezent în vârstă de 39 de ani, Britney Spears trăieşte sub auspiciile stricte ale unui acord legal decis în 2008 de o instanţă din California după o “descindere în infern”, extrem de mediatizată la acel moment.

Similar unui regim de tutelă, acordul stipulează că deciziile care o privesc pe cântăreaţă sunt luate de tatăl ei, Jamie Spears. Prevederile acordului au fost însă contestate în ultimii ani, iar avocatul lui Britney Spears a solicitat recent instanţei din Los Angeles să-l înlocuiască pe Jamie Spears cu un tutore profesionist, care, în prezent, împarte cu acesta tutela. Samuel Ingham, care i-a fost repartizat lui Britney de instanţă, a declarat că vedeta “se teme de tatăl ei”.

Acest lucru a reînviat campania #FreeBritney, orchestrată pe străzi şi pe reţelele de socializare de către unii fani, convinşi că vedeta este ţinută împotriva voinţei sale sub tutelă şi că trimite apeluri de ajutor codate prin intermediul contului ei de Instagram.

Interesul pentru saga judiciară şi psihiatrică trăită de Britney Spears a fost reaprins recent de difuzarea unui documentar, “Framing Britney Spears”, care explorează starea de sănătate mintală a vedetei şi modul crud în care a fost tratată de o parte din presă.

În lunga perioadă de depresie care a urmat divorţului de Kevin Federline în 2006 şi pierderii custodiei copiilor ei în 2007, Britney Spears a fost văzută desculţă la o benzinărie sau cum se rade singură pe cap.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram