Accident cu sfârșit tragic în regiunea Penza din Federația Rusa. Un bărbat, cetățean al R. Moldova, a murit după ce a fost strivit de un autocamion, în timp ce îi schimba roata. Potrivit presei ruse, incidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 28 aprilie. Informația a fost confirmat și de biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Serviciul de presă al ministerului rus de interne pentru regiunea Penza, cu referire la martori oculari, susține că bărbatul a decis să înlocuiască o roata și a instalat un cric auto. Instalația ar fi cedat, i-ar mașina l-a zdrobit pe șofer.

Bărbatul avea 64 de ani. Responsabilii ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă au stabilit contactul cu rudele bărbatului și oferă asistența informațională și consulară necesară în vederea repatrierii victimei în Republica Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!