Un conflict între un grup de bărbați din raionul Drochia s-a încheiat cu o tragedie. Un tânăr de 32 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de un consătean.

Duminică seară, victima, împreună cu alți doi amici, au dat buzna în gospodăria bărbatului de 33 de ani, pentru a-și regla cu el conturile pentru niște conflicte mai vechi. Între bărbați s-a iscat în scurt timp o bătaie. Proprietarul gospodăriei a fugit în casă și s-a întors în scurt timp cu un cuțit de bucătorie în mână. Acesta l-a înjunghiat în regiunea gâtului și toracelui pe tânărul de 32 de ani, venit să îi ceară socoteală. Tot el a fost cel care a chemat și ambulanța.

La sosirea medicilor de la Urgență, victima era deja decedată. Bărbatul care l-a înjunghiat pe tânăr a fost rețint pentru 72 de ore. Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru omor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!