Război în Ucraina, ziua 168: Ucraina își propune să recucerească Herson până la sfârșitul anului

politic

/VIDEO/ Costiuc a anunțat că Partidul „Democrația Acasă” nu mai face parte din Mișcarea Politică Unirea

29 aprilie 2021, ora 20:59
Distribuie:

Partidul Politic „Democrația Acasă” nu mai face parte din Mișcarea Politică Unirea. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Vasile Costiuc, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. 

„Noi am avut o poziție separată. Am dat curs invitație, cu gândul că se va reuși, că se va dori, se face face o mișcare națională. O resuscitare. Eu am avut o opinie separată la prezidențiale, după eșecul de la Hîncești. Noi am avut un drum separat și așa va fi mai departe. Atunci când interesele sunt diferite și căile sunt diferite. Am preferat să iau altă tactică. Nu-i atac”, a declarat Costiuc în platoul emisiunii.

Vasile Costiuc a precizat că decizia a fost luată după campania prezidențială din toamna anului 2020 din cauza „intereselor diferite”.

„Mulțumim că ne-ați spus public”, a spus liderul Partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, după anunțul lui Costiuc.

Amintim că Mișcarea Politică Unirea a fost formată în ianuarie 2020. Inițial, din mișcare făceau parte cinci partide – Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Popular Românesc, Partidul Democrația Acasă și Uniunea Salvați Basarabia.

Emisiunea „Cutia Neagră” poate fi urmărită mai jos:

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram