/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Vlad Filat a plecat de la șefia PLDM. Cine va asigura interimatul conducerii formațiunii

missing
29 aprilie 2021, ora 09:44

Fostul prim ministru al țării, Vlad Filat a renunțat la conducerea Partidului Liberal Democrat din Moldova. Anunțul ar fi fost făcut chiar de el la Consiliul Național Politic al formațiunii, care a avut loc miercuri.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de surse din cadrul PLDM, care au preferat să își păstreze anonimatul, până când informația va fi confirmată oficial printr-un comunicat de presă.

Tot la Consiliul Național Politic de miercuri, membrii partidului au decis ca interimatul conducerii să fie asigurat de vicepreședintele PLDM, primarul orașului Leova, Alxandru Bujorean. Am încercat să obținem o reacție de la Bujorean, însă acesta nu ne-a deocamdată răspuns la mesaje expediate pe o rețea socială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram