Directorul Liceului Român Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev, se află în stare gravă, după ce a fost rănit într-un accident rutier, care s-a produs ieri, 29 aprilie, în jurul orei 15:00.

Într-o postare pe Facebook, procesorul Ion Iovcev a menționat că accidentul s-a produs în timp ce se întorcea la Tiraspol din Căușeni.

„La o cotitură un Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 ani, încearcă să ne depășească. A intrat cu mare viteza în mașina noastră”, a scris profesorul pe pagina sa de Facebook.

Directorul instituției de învățământ a fost internat la spitalul din Căușeni. În urma accidentului, a fost rănit și șoferul mașinii, care la fel se află în spital.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!